YPJ B - ViVe B  2 - 0

Kiistola

2-0 voito Vimpelistä

*YPJ:n B-tytöille täydet pinnat Vimpelistä*

Peli alkoi hennossa sateessa ja Vimpelin sisävuorolla. Veto olikin vahva ottelun alussa johtaen 2. alun jälkeen 1-4. Pesis-Junkkareiden takaa-ajon aloitti Veera Sillanpään kahdella lyödyllä. Tasoituksen sivalsi Aada Hietakangas Emilia Hannukselan viilettäessä kotipesään. Kolmannessa vuorossa kettupaidat nollasi Vedon. Jakson voittojuoksu lähti Janette Oksasen mailasta Saana Kamppisen juostessa kotipesään. Jakso 5-4 kotijoukkueelle.

2. jakson juoksujen teko onnistui 2. vuoroparissa. Kotijoukkueen kakksokärki rakenti tilanteen ja tulosta syntyi kolmen juoksun arvoisesti. Anni Kangas kotiutti Milla Hakomäen, perään Elli Haukkala Emmi Riihimäen ja 3-0 Silja Kantanen Senja Ahon. Vimpeli nousi vielä kerran taisteluun mukaan tasoittaen jakson. Pelin sankariksi nousi Veera Sillanpää joka yllätti Vedon takakentän kahden juoksun arvoisesti. Kun Kantanen uitti pallon vielä kerran väliin Sillanpään edetessä homma alkoi olemaan voiton puolella. Vimpelin viimeinen taistelu jäi torsoksi, joten puhdas voitto kettupaidoille!

Pelinjohdon kommentti: ”1. jakson ulkopeliin ei voi kokonaisuudessaan olla tyytyväinen, vaikka se näyttääkin jo aika hyvältä. Pallo liikkuu, mutta täydessä harmoniassa pelirytmin kanssa ei vielä olla. Pelaajaringin pyörittäminen tuntuu lähinnä voimavaralta. Pyrimme ajamaan sisään uudelle sarjatasolle nuorta kaartia tulevaisuutta ajatellen. Sisäpelissä parannettavaa jäi, mutta näihin löytyy lääkkeet. Vaikka olosuhteet eivät olleet ideaalit pelaamiseen niin saimme sisäpelissä mukavasti onnistumisia. Tiettyjä haavoittuvia kohtia on ja niitä parannetaan seuraavaan koitokseen. Olimme sisäpelissä riittävästi edellä vierasjoukkuetta.”

Palkitut: 1 Veera Sillanpää, 2 Emilia Hannuksela.

Seuraava ottelu onkin jo tänään keskiviikkona. Suomensarjan pelissä pelataan kärkitaistelu: Pesis-Junkkarit kohtaa sarjakakkosen Lapuan Virkiän kello 18.00.