Huikeaa menestystä Ylivieskan King Meal- turnauksesta!
Ylihärmän Pesis-JunkkaritJulkaistu: 12.05.2024 08.40

Huikeaa menestystä Ylivieskan King Meal- turnauksesta!

Ylivieskan perinteiseen King Meal- turnaukseen ilmoittautui ennätysmäärä juniorijoukkueita (77 joukkuetta!) ja turnaus pelattiinkin kahtena eri päivänä; helatorstaina 9.5. toisistaan ottivat mittaa D- ja F-juniorit, lauantaina 11.5. pelikentät valtasivat E- ja G- juniorit. Ylihärmän Pesis-Junkkareista turnaukseen osallistui joukkue jokaiseen ikäluokkaan, joihinkin jopa kaksi. Joukkueet edustivat mallikkaasti; saldona iloa, riemua, hienoisia pettymyksiä sekä runsaasti loistavia suorituksia ja menestystä. Mitaleita päätyikin Ylihärmään roppakaupalla!

YPJ:n D-tytöt pelasivat turnauksessa voitosta voittoon ja nappasivat pelisarjan kultamitalit!

D-pojat taistelivat pelisarjan 4. sijalle.

E-tytöt niiasivat pelisarjan pronssimitalit.


Myös E-pojat saalistivat pelisarjan pronssimitalit.


F- tytöissä YPJ:tä edusti kaksi joukkuetta ja pojissa yksi joukkue. F- ja G-junioreissa ei pelattu lainkaan sijoituksista, vaan keskiössä oli pelaamisen riemu. Alla vasemmalla F-tytöt mustat, oikealla F-tytöt punaiset ja alimpana F-pojat.


Turnauksen pienimmät, G-juniorit, pelasivat pienpesissarjan, jossa ei liioin mitelty sijoituksista. Ylihärmän Pesis-Junkkareita edusti kaksi joukkuetta; YPJ valkoiset ja YPJ punaiset.


Ylihärmän Pesis-Junkkarit riemuitsee kasvavasta pesisinnostuksesta ja runsaslukuisista juniorijoukkueistaan! Tervetuloa lajin pariin myös uudet lapset ja nuoret, meillä on kiva harrastaa. Valtavan suuri kiitos myös jokaiselle lajin parissa ahertavalle valmentajalle, pelinjohtajalle ja vanhemmalle, joka kuskaa ja kannustaa. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Jatketaan siis kohti pesiskesää 2024!