Hakolaan rakenteilla uusi yhtenäinen kenttäalue – pienkeräyksellä haetaan rahoitusta
Ylihärmän Pesis-JunkkaritJulkaistu: 04.07.2024 12.18

Hakolaan rakenteilla uusi yhtenäinen kenttäalue – pienkeräyksellä haetaan rahoitusta

Seuramme on hakenut ja saanut ELY:ltä osarahoitusta Hakolan entisen koulun viereisen kenttäalueen uusimiseksi. Tämän kenttäprojektin tavoitteena on taata seuran junioreille entistä paremmat olosuhteet pesäpallon harjoittelulle ja peleille.

Hakolaan on suunnitteilla yhtenäinen kenttäalue, jossa nykyinen kivituhkakenttä päällystetään tekonurmella ja viereiselle peltokaistaleelle rakennetaan kivituhkapäällysteinen juniorikentän mittainen kenttä, jotka molemmat toimivat harjoittelu- ja pelikenttinä. Kenttäalueelle rakennetaan myös siirrettävät katsomot sekä kioski-/varastorakennus pelitapahtumia varten. Kenttäprojekti palvelee paitsi YPJ:ta pesäpallon peleissä ja harjoituskenttänä, niin myös muita toimijoita.

ELY:n myöntämän rahoituksen lisäksi seuran on kerättävä omaa rahoitusosuuttaan erilaisin keinoin. Olemmekin hakeneet ja saaneet poliisilta luvan pienkeräyksen (max. 10 000 €) järjestämiseen kenttäprojektia varten. Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt, kuin yrityksetkin, kukin haluamallaan summalla. Keräyksellä saadut varat käytetään kentän rakennuskulujen kattamiseen. Kentälle tulee oma tukijoiden seinä, johon saa nimensä kaikki vähintään 50 €:lla kenttäprojektia tukeneet yksityishenkilöt sekä vähintään 200 €:n tukensa antaneet yritykset.

Voit osallistua pienkeräykseen:

Tilisiirrolla:

Tilinumero: FI45 4928 1020 0111 01

Saaja: Ylihärmän Pesis-Junkkarit ry

Viesti: Pienkeräys RA/2024/1052 (+mahdollinen tukijoiden seinälle haluttu nimi)

Pienkeräyksen järjestää Ylihärmän Pesis-Junkkarit ry. Lisätietoja kentästä: Tommi Salo, tommi.salo1@gmail.com. Keräys on voimassa 1.7.- 30.9.2024. Poliisin rahakeräyksen lupanumero on RA/2024/1052. Pienkeräyksellä saadut varat on ensisijaisesti tarkoitus käyttää Hakolan kylän kenttäprojektin omarahoitusosuuden kattamiseen. Pienkeräyksen toissijainen käyttötarkoitus on Ylihärmän Pesis-Junkkareiden junioritoiminnan kehittäminen.

Kiitos kun olet mukana tukemassa tärkeää yhteistä projektiamme!